لیست اختراعات عباس سام
از آنجايي كه آسياهاي نيمه خودشكن با سرند گردان، مصرف كننده بخش عظيمي از انرژي مصرفي كارخانه هاي فرآوري مواد معدني است، لذا بهينه سازي عوامل عملياتي آن نقش اساسي در راندمان كارخانه و كاهش هزينه ها دارد كه جز در سايه نمونه برداري مناسب از خروجي آسيا امكان پذير نيست. به منظور دسترسي مستقيم به جريان خروجي آسيا، بايد قبل از ريختن مواد روي سرند، يعني دقيقاً در خروجي آسيا (زير ترونيون) نمونه برداري انجام گيرد. نتايج تحقيقات و بررسي هاي صورت گرفته از كارخانه هاي مشابه نشان داد كه هيچ نمونه معرفي از خروجي آسياي نيمه خودشكن مجهز به سرند گردان به دست نيامده است. با توجه به گردان بودن سرند آسياي نيمه خودشكن و اتصال آن به آسيا، جهت به دست آوردن نمونه معرف از خروجي آسياي نيمه خودشكن نياز به نمونه گير مناسب با دقت طراحي بالاست. دستگاه نمونه گير خروجي آسياي نيمه خودشكن با سرند گردان، از سه قسمت اصلي ريل ها و نگهدارانده هاي آن، ظرف نمونه گير و موتور تشكيل شده است. براي حركت ظرف نمونه گير و رساندن آن به خروجي آسيا از دو نبشي كه نقش ريل را ايفا مي نمايند استفاده مي گردد. نبشي ها از بالا توسط ميلگرد با فواصل يكسان به يكديگر جوش داده مي شوند. ريل ها بر روي تكيه گاه هايي كه در داخل سرند گردان نصب شده اند قرار مي گيرد. ظرف نمونه گير به صورت هرم ناقص با حجم حدود 50 ليتر ساخته شده كه جهت سهولت حركت بر روي ريل ها چهار بلبرينگ به چهار طرف ظرف متصل شده است. موتور الكتريكي به وسيله گيربكس نيرو را به يك وينچ انتقال داده و توسط چهار رولينگ كه در دو طرف ريل قرار گرفته اند و كابل هايي كه به ظرف نمونه گير متصل شده اند، ظرف نمونه گير به جلو و عقب هدايت مي شود. پس از طراحي، ساخت نمونه گير و انجام عمليات نمونه برداري مشخص شد كه نمونه گرفته شده از هر نظر مانند توزيع ابعادي ذرات، عيار و نوع كاني ها به عنوان عناصر با ارزش، تركيب كاني شناختي و بسياري از پارامترهاي ديگر، معرف و نماينده بود.
اين اختراع با نام ساخت سونوشيمي و استفاده از نانو مواد فوق آبگريز ZnO@SiO2 در فرآيند فلوتاسيون براي بدست آوردن كنسانتره فلزات با خلوص بالاميباشد در صنعت معادن براي بالارفتان ناخالصي و چسبيدن آن به حباب هوا در فرآيند شناورسازي از چندين ماده شيميايي از قبيل كلكتور و كف ساز استفاده ميشود در اين اختراع ضمن ساخت نانومواد فوق آبگريز ضمن بالا بردن اتصال ناخالصي به كف در فرآيند شناورسازي ديگر نيازي به استفاده از مواد شيميايي كلكتور و كف ساز نميباشد
از آنجا كه به علت وجود كلسيم كلريد، دانسيته محلول در گردش افزايش مي يابد وجود كف ساز نقش سازنده اي را در فلوتاسيون ايفا مي كند، يك سري تست با كف سازهاي مختلف صورت گرفته، كه اولويت با PEB-60 مي باشد. دو كف ساز ديگر شامل روغن كاج (Pin Oil) و (Pine 80A) مي باشد. آزمايش ها براي دو دز مختلف كد B (حجم كلي عامل 1.8 سي سي) و دز كد A (حجم كلي عامل 2 سي سي) صورت گرفته است. براي تهيه دز كد A، مقادير كد B به نسبت سهم خود زياد مي شود.
موارد یافت شده: 3